27.9.05

Tamarrolandia 2 - El retorn despres la censura

Benvinguts de nou a Tamarrolandia !!

Ja feia dies que pensava en obrir de nou el blog que els amics del Bondia van tancar. Aquesta censura infame, digne d'una dictadura o d'una republica bananera, es va produir aran dels article sobre el nostre molt il.lustre ministre d'economia Joel "Forrest" Font i el article sobre l'operacio Marmol Rojo que es va postejar com comentari d'aquest mateix article.

Segons tinc entes, l'exit de lectures que obtenia el blog va fer molta por als personatges citats tant en el meu article com en els comentaris. Tanta por van tenir que van presionar al president del Bondia, en Carles Naudi, perque tanques de forma inmediata els blogs. Com que el negoci es el negoci, i la politica es la politica, el tancament es va produir a finals d'agost, ja fa mes d'un mes.

Al mateix moment que Andorra va a la ONU i que en Rabbi Minoves reclama una nova il.lustracio per fer avançar l'humanitat i cita Andorra com exemple de democracia, tolerancia i llibertat, en el pais es vulnera un dels drets humans mes fonamental com es el de la llibertat d'expressio amb aquesta censura infame. Quin exemple que donem ! Aixo nomes es hypocresia en la seva mes pura expresio.

Pero no em faran callar. Desde aquest nou punt de contacte amb vosaltres espero continuar i fins i tot ampliar els meus comentaris sobre l'Andorra real, la que vivim vosaltres i jo cada dia, i que sembla que no volen veure els que ens governen desde el Bunker i els seus satelits. Per començar tornare a publicar aqui el article del Forrest Font, i aquest cop no el podran censurar.
Espero amics lectors i conciudadans d'aquest pais que estimo profundament, que continuareu aportant els vostres comentaris que son indispensables per fer viure un blog com aquest.

Aqui teniu una tribuna oberta, plural i lliure. Espero que l'utilitzeu com ho vau fer a l'etapa del Bondia.