20.5.09

Les funcions del govern en funcions

Avui una noticia brilla per la seva absencia en els mitjans de communicacio del pais. Mentres pujen el nombre d'aturats, mentre baixa el PIB, mentres puja el deute nacional, mentres baixen els nombre de visitants, una dotzena de persones encapçalades pel ministre de cultura en funcions Flash Minoves han pujat les escales del palau de festival de Cannes per anar a veure la ministra de cultura francesa. L'objectiu admes d'aquesta trobada d'alt nivell durant el famos festival cinematografic es la proposta del nostre ministre mes mediatic d'organitzar un festival tipus "Sundance" de cinema independent frances a Andorra, amb una subvencio d'uns 300000 Euros, per l'any vinent. 

Ves quines coses que es fan quan s'esta en funcions. T'agafes una empresa privada d'organitzacio d'esdeveniments, entre els quals el famos summit del mon mundial europeu,  el cap d'Andorra Turisme i unes quantes persones mes proximes del teu ministeri i te les emportes de viatge al festival mes glamuros i mes car del planeta, a 1000 euros per nit i per cap. A mes compromets el proxim govern amb una suma considerable en un festival d'abast mes que discutible. Costa creure que a Andorra hi ha una crisi quan els dispendi del govern en funcions arriba a aquests nivells. El que fa el Flash nomes es la punta del iceberg en el que hi han les adjudicacions, els nomenaments, i altres actuacions d'etica i estetica completament reprehensibles.

En realitat, hi ha una ordre que ve del mes alt nivell del govern que diu que abans de marxar a mes d'arreglar els papers, fent desapareixer els que podrien ser problematics, s'ha de buidar totalment la caixa per deixar el futur govern del PS, si es que supera la barrera del bloqueig, en una posicio financera que els fiqui a la disposicio dels bancs, supeditant totes les futures politiques al ben-voler dels seus proprietaris. A mes a mes s'ha d'arreglar el futur laboral de tots aquells que han demostrat fidelitat politica als fins ara elegits, colocant-los en llocs claus sigui de l'administracio o de la seva esfera mes proxima i obligant al PS si vol governar amb tranquilitat i amb confiança, a fer una purga publica que podria ser utilitzada com a arma politica per denunciar la seva suposada intolerancia.

Les funcions del govern en funcions no son doncs de preparar una transicio de poder tranquila, sino de bon principi posar pals a les rodes del canvi obligatori que hi ha d'haver al pais. Els que marxen ho volen deixar lligat i ben lligat perque els que entrin ho tinguin ho mes dificil possible per tirar el pais endavant. Ens demostraran fins al final que no els interessa el mes minim la situacio de la poblacio, ni l'interes de l'estat, sino el seu propi i unic benefici personal. Ja no es una questio politica, sino una revenja gairebe d'estil mafios, propiciada per la derrota electoral que segueix provocant insomnis entre els governants en funcions, tot plegat molt platetic.

Etiquetes de comentaris: , ,