24.10.05

Ja es curios

Espero que els lectors em perdonaran una setmaneta sense blog, pero es que s'ha de dir que la setmana passada va ser molt tranquila a nivell de l'actualitat andorrana, si descompten ho del Madriu sobre el cual escriure quelcom algun dia. Desde els escandols consecutius de la STA i de l'aigua, tot ha estat molt quiet, com just abans de la tormenta. I es que, si es compleixen els terminis fixats, aquesta setmana tindriem de saber que va passar amb les contrasenyes dels correus andorra.ad i aleshores si que hi pot haver marejada a nivell nacional.

Per començar a fer boca per aixo, avui als diaris tenim 2 d'entrevistes a figures liberals i una al consol d'Andorra. Ja es curios que despres del congres del PS aquest cap de setmana, els medis de comunicacio andorrans donin mes la paraula als liberals. Jo hagues esperat una entrevista a algun dirigent del PS parlant de politica nacional. Pero no, tenim al Antoni Marti al Bondia i al Josep Arasanz al Periodic (he d'admetre que no he llegit el Mes Andorra avui) que ja preparen el terreny mediatic cap al congres del PLA.

Ja es curios que en les dos entrevistes aquestes, les preguntes siguin de politica mes aviat interna al partit liberal. No voldria dir que son preguntes teledirigides, pero son entrevistes que tindrien mes el seu lloc en el bulleti intern del PLA que no pas en diaris nacionals. Pero es que sovint alguns diaris, autonominats independents, s'assemblen molt (massa) a fulls de propaganda del partit liberal.

Ja es curios que nomes el diari d'Andorra es façi resso de l'expedient sancionador obert a patronat de l'escola de Meritxell aran de l'afer de les fitxes internes accessibles sobre internet. Que fan els altres diaris ? Es dediquen a publicar les notes que els hi passen desde govern o desde el PLA potser ? Despres de l'explosio de mitjans de communicacio a Andorra, amb 4 diaris, varis setmanals, no se cuantes radios i una televisio, sembla pero que no hi ha gaire diversitat en l'informacio. Ja es curios !

Desde aqui, estare atent al que succeix aquesta setmana, i espero que no nomes sigui per parlar del congres del PLA a Ordino, ja seria curios.