22.12.05

Ens ha tocat la grossa !

Si senyores i senyors, ens ha tocat la grossa ! Quina alegria es palpa als carrers, com es gasten amb gust, els feliços agraciats, els diners caiguts del cel, com per exemple el comu de la Massana. Ahir mateix van pressupostar per l'any vinent un increment de les despeses de mes de 130%, tot i que el deute, uns 34.000.000 Euros, sigui ja superior al permes per l'actual llei de finances comunals. Pero que no es preocupi ningu, el Pare Noel Mirapeix els hi arreglara i apujara el limit d'endeutament permes. Aleluia !! Aleluia !!

I mirin a Govern, on sembla que treuran els eventuals pero crearan noves places de funcionaris, segons les necessitats que son moltes evidenment. Pero no es tot, perque tambe s'adjudica mes de 1.200.000 Euros per la nova oficina d'alta tecnologia que depen directament del cap de govern. Aquest departament estara encarregat d'establir un pla a 10 anys per modernitzar el pais. Valga'm 10 ! Si d'aqui 10 anys la tecnologia que tenim ara estara completament obsoleta, pero es que hi han diners per gastar de la grossa, i no sabem com fer-ho. A mes a mes, els feliços assessors que treballaran per aquest departament es dedicaran a viatjar pel mon per intentar que empreses de fora d'alta tecnologia vinguin a establirse al pais. Si no hi havia prou intrusisme, ara a mes, el govern el fomentara oficialment. Brindem amb força cava, o millor xampany frances que es mes car i cal gastar.

Ja no cal parlar dels viatges del ministre Flash o dels seus assessors a cimeres llunyanes, on s'allotjen en suites presidencials a mes de 10.000 Euros al dia. Aixo despres s'arregla amb unes cuantes transferencies d'ultima hora que vota el consell general, que per aixo hi son ! Igual els diners cauen del cel i si no els fan servir per aixo, per quina altre cosa ho podrien fer ? Es que aixo de la grossa dona per tot, i mes. Amen !

I si durant les festes veuen algun indigent al carrer, algun sense sostre en el pais de les meravelles, es que ja han begut massa i esta tenin visions. Que segons la Monica Codina al pais no hi ha pobresa, que tothom ha tret la grossa i aqui tot es alegria i xerinola. Nomes s'ha de veure com per certs comerciants i la televisio andorrana que hi ha dedicat les 3 ultimes tertulies, ho mes important es posar i treure estructures de certa avinguda. Si senyors, aqui ens podem dedicar a debatir d'aixo mentres a ningu el treuen del pis on ha viscut durant 30 anys, mentres ningu te problemes per arribar a finals de mes amb uns sous de miseria. Es que ha tocat la grossa i ens han repartit el pastis per tots.

Bones festes a tots, i felicitats als premiats !