25.10.05

La persistencia de la memoria

Ja han passat mes de 15 dies desde que es va fer public l'afer de les contrasenyes del correu andorra.ad. Han passat 15 dies, desde que el cap de govern va prometre que en 8 dies es tindria els primers resultats de l'investigacio. Han passat 15 dies desde que el ministre va prometre que en 10 dies ja s'haurien depurat les responsabilitats si n'hi havien. Han passat 15 dies desde que el govern va dir que portava l'afer a la batllia.

I vostes han vist que pases alguna cosa ? vostes han vist que es sabes qui, com i perque ? ha dimitit algu ? han cessat a algu ? hi ha hagut algun arrest ?
No, No, No, No i NO !

Nomes s'ha vist la compareixença avui del director de l'agencia de desproteccio de dades, que ha dit que no podia dir RES !

I vostes veuen que als diaris es continui parlant de l'escandol informatic mes important del pais despres de 15 dies ? El silenci, el silenci mes absolut. Despres de l'intervencio de Xavier Palacios, que despres va ser desdit en totes les seves declaracions pels responsables de l'antic CNIA, no s'ha sentit ningu, ni de la STA, ni de govern parlant de l'afer.

Vet aqui que totes les promeses de transparencia, totes les promeses de resolucio rapida, totes les promeses de depuracio de responsabilitats han desaparegut en el silenci. "Deixeu passar uns dies" deia l'Albert Pintat de Groc, pero no pas per saber que va passar, pero per que ens oblidem de ho que va passar.

"Per favor, es historia antigua, no passara mes, dormint tranquils ciutadans d'Andorra. Dormint i oblidin que ens emplenem les butxaques amb la suor del vostre front, oblidin que ens passem pel forro les lleis que els obliguem a complir, els impostos que els obliguem o obligarem a pagar.
Mentres, continuarem colocant els nostres a tots els nivells de l'administracio, de la justicia, de les parapubliques, i encara que un dia ens fotin fora, que potser passara, continuarem a ser aqui, a estirar els fils, a tapar les boques i a borrar les memories."

Jo no oblido, i vostes ?