17.1.06

Crispacio, prepotencia i ADSL

Fa dies que estic molt crispat i no es culpa del PS com volen fer creure desde les files liberals. El ADSL va lent i, com molts dels 10.000 usuaris que hi ha, segons la STA, en aquest pais, em queixo repetidament sense que es solucioni el problema. Pero vet aqui que la STA, en lloc de disculparse, de emprendre accions per compensar els seus clients a qui religiosament cobra les quotes cada mes, tira pilotes fora, desprioritza les transaccions P2P i diu que ells no tenen la culpa de res.

Es mes, ahir el senyor Palacios va arribar a criminalitzar els seus clients, dient que utilitzant programes de P2P es il.legal. Em demano en quina legislacio ha trobat aixo, perque aqui a Andorra, el codi penal no diu pas que la utilitzacio de programes P2P sigui legal o no. Aixo es prepotencia, i una prepotencia que crea crispacio social. Nomes us teniu que sentar en qualsevol bar per sentir com tothom es queixa de la STAFA. Perque es una estafa comercialitzar un producte amb unes certes prestaccions, i la velocitat de l'ADSL es una de les prestacions, per trobarte despres que no compleix amb ho que has signat en el contracte.

Aquesta manera de fer es tipica dels liberals. Us en explicare una altre que vaig saber fa ben poc: Us enrecordeu del cas de les contrasenyes del andorra.ad ? Doncs es veu que l'agencia de proteccio de dades va demanar a Govern, el famos informe que van encarregar a T-systems per investigar el cas. Doncs be, el govern ha denegat a l'agencia de proteccio de dades l'access a aquests informe pagat amb diners publics i adjudicat a ull (potser tindrieu de saber que el maxim assessor del cap de govern en noves tecnologies va treballar a una epoca per T-systems). Altra vegada la prepotencia i la crispacio son les 2 armes dels liberals per eliminar tota possibilitat de protesta i amagar els problemes sota les alfombres de govern.

Si Govern no fa cas a l'agencia de proteccio de dades, que es un organisme independent pero oficial, per l'assumpte dels emails, creieu que fara cas a l'associacio de consumidors, l'ACU, en el cas de l'ADSL ? Esta clar que no ! Nomes la pressio popular en forma de manisfestacions o protestes multitudinaries podria aixecar la manta sobre alguns dels responsables. Potser la proteccio politica que tenen alguns dels directors, ingenyers i ganduls que treballen a la STA es podria aixecar d'aquesta manera. Pero quan caiguin aquests, que passara ? No s'estaran preparant per privatitzar la parapublica sota l'excusa de millorar el servei ? Ja ho deia en el meu conte de Nadal...aixi que no us agafi per sorpresa.

Per cert, si voleu veure una mica quin es l'ambient de la ciutadania per la questio de la STA, us recomano que entreu en el seguent foro: http://staemule.forum.ijijiji.com/foro-4-staemule.html