14.2.08

Sols contra tots

Desde fa unes setmanes s'aculumen als titulars dels diaris i a certs despatxos del bunker una serie de resolucions, informes, valoracions i altres documents on la tasca del nostre govern no surt gens ben parada. Hi ha l'informe del GRECO sobre la corrupcio i el blanqueig, l'informe de l'OACI sobre l'aeroport i l'heliport, l'informe de l'ECRI sobre la nacionalitat i el racisme, les valoracions d'Espanya i França sobre les proves mediques en el trilateral o les resolucions de la justicia en contra dels expedients del cas Valora o les escoltes telefoniques entre molts altres. La posicio del govern ha sigut la mateixa pero en tots els casos, negar els problemes i seguir fent la seva. I es que sembla que el govern liberal estigui entestat en viure en una realitat paralela sense fer cas del entorn, protegit en una bombolla de mentides i de mitjes veritats que no el deixa percebre el que qualsevol ciutada d'aquest pais i els que ens miren desde fora veuen sense gaires dificultats.

Son en una situacio de negacio total de la realitat i res sembla que els pugui treure d'aquest malson en el qual ens estan posant a tots. Ells sempre, SEMPRE, tenen rao en tot i els que s'equivoquen son sempre els que els gosen criticar o simplement discrepar del que ells es pensen que es la veritat, una, sola i absoluta, de la que son sols possessors. No importa si la critica ve del Consell d'Europa, d'experts internacionals de l'aviacio civil o d'una confederacio de sindicats europeus. La resposta es sempre la mateixa, el govern del PPLA te rao i els altres s'equivoquen. No existeix mai ni l'ombra del dubte, ni un senzill matis. Cosa que els porta tambe a interpretar al seu gust els informes que ells tenen la tendencia a voler amagar pero que molt sovint surten a la llum publica perque tampoc no controlen tot el mon.

L'exemple del l'informe de l'OACI sobre l'aeroport i l'heliport es exemplar en aquest sentit ja que no nomes desaconsella la construccio d'un aeroport sino que critica les actuacions dels govern liberal titllant-les d'irreals. El govern i el grup liberal pero han fet cas omis, i han sortit ministres i parlamentaris defensant la posicio numantina a favor de l'aeroport que de segur, segons ells, es viable i factible. Amb l'informe de l'ECRI ha sigut 3/4 del mateix, o amb les queixes espanyoles i franceses en la reunio del trilateral sobre les proves mediques al inmigrants. Segons el govern liberal, o no saben del que parlen o no entenen el que ells fan. La questio es que ells sempre estan en la rao, i els altres sempre estan equivocats. Ahir mateix, les declaracions durant la roda de premsa posterior al consell de ministres del portaveu Flash Minoves, sobre les critiques de la confederacio de sindicats europeus son una prova mes d'aquesta situacio de negacionisme i fins i tot de victimisme dels liberals.

I parlo de victimisme perque existeixen persones, en l'entorn mes proxim del cap de govern, que mantenen a qui les vol escoltar que tot aquest allau de critiques i reversos, tant interiors com exteriors, esta organitzat pel Partit Socialdemocrata i els seus dirigents. Una gran teoria de la conspiracio mundial que buscaria en acabar d'una vegada per totes amb el regne del PPLA. No cal que us digui que el meu modest blog tambe esta ficat a la saca de la conspiracio mundial contra els liberals. En aquest punt vaig passar del riure ironic a la preocupacio, perque idees com aquestes nomes poden provenir de gent amb problemes mentals greus. I quan tens persones aixi en carrecs de responsabilitat en un pais, es una questio molt seriosa.

M'agradaria creure que tot aixo es nomes el producte de l'exageracio d'alguns, o de la voluntat d'altres d'amagar les vergonyes propries i no es correpon pas a una realitat. Espero que la posicio del govern, negant la realitat que tant desde fora com desde dins ens monstren, no correspon a una crisi paranoïca sino a la propria incapacitat en analitzar fredament la situacio en la que estem. Prefereixo de molt tenir a inutils dogmatics al govern que no pas malalts mentals, perque si un es dolent l'altre es pitjor.

En tot cas, espero que algu reaccioni en les files liberals, perque quan tot el mon et diu que es fan les coses malament, no pot ser que tu mantinguis que les fas perfectament. No podem continuar a ignorar, menysprear o enriuren's tant de les veus interiors com exteriors que ens demanen de fer les coses com cal, adaptar-nos al nostre entorn europeu i començar a ser un pais integrat dins del continent. No podem anar sempre sols contra tots, i sortir impunes. Som massa petits per voler anar pel mon com a unics defensors de la veritat, i si no volem que ens obliguin per les males s'han d'agafar mesures ja.

Etiquetes de comentaris: , , , ,