25.1.06

Fi de regnats

Ja es oficial. En Xavier Palacios ha estat dimitit com a director general de la STA. Ho que us donava a entendre ja feia uns dies s'ha oficialitzat aquesta tarda. Es patetic veure com fins i tot a l'hora dels adeus el ex-director general no acaba d'entendre ho que ha fet malament i continua queixant-se de les queixes dels usuaris. Pero que no es preoccupi, perque aviat estara colocat dins de govern, probablement dins del departament de noves tecnologies encarregat de les relacions internacionals. Podra doncs viure molt tranquil i continuar a viatjar molt arreu del mon.

D'altra banda, en Ramon Cereza, director fins ara de FEDA pasa a ser el director del SAAS. Ja es curios colocar un enginyer industrial en aquest carrec. Pero es que Govern necessitava algu de molta confiança per ferse carrec d'un servei que esta en un estat de caos i anarquia casi total desde ja fa un cert temps i que el canvi constant en les politiques sanitaries de govern nomes fa que empitjora. L'hi espera una tasca ben ardua al futur director del SAAS.

Al cap de FEDA, es col.loca Albert Moles, un home de la casa que fins ara era la ma dreta a nivell tecnic de Cereza. Sembla doncs una sol.lucio de continuïtat, pero atencio perque a FEDA s'anuncien curves tambe amb una demanda electrica sempre creixent i un govern que continua ficant ma a la caixa com a la STA.

Uns ultims apunt sobre la STA: es contracten 3 linies mes de 156 Mbs, pujan la capacitat del pais en conexions exteriors a 900Mbs. Pero atencio, tenim al pais 10000 usuaris d'ADSL, a una mitja de 512Kbs (soc conservador), fa una demanda de uns 5000Mbs si tots estiguessin conectats al mateix temps. Queda clar que fins i tot amb aquesta mesura, els problemes continuaran ja que hi ha un embut important si tothom utilitza el seu servei d'ADSL. Tambe, nomes es tornaran els diners si l'usuari es dona de baixa i aixo estava cantat. Com sempre, els liberals son mes que previsibles.