27.1.06

Censura a ATV

El Periodic d'Andorra d'avui recull una noticia esfareidora per tots els andorrans. El Partit LIBERAL Andorra, a traves secretari general Pere Canturri, ha demanat que es CENSURI les trucades dels espectadors al programa "Taula de Redaccio" d'Andorra Televisio i que es doni mes veu als patetics invitats que el partit LIBERAL envia al programa. El director d'Andorra Televisio, Gualbert Osorio, nomenat directament pel Cap de Govern, ja ha accedit a aquesta demanda i s'en han pogut veure els efectes, segons l'article, en l'ultim programa del dimecres on nomes hi van haver 2 trucades.

Es una vergonya que uns autodenominats LIBERALS restringeixin a Andorra la llibertat d'expressio de la ciutadania en un mitja de comunicacio com la televisio publica que paguem TOTS els andorrans a traves dels impostos. La llibertat d'expressio i d'informacio es un dret fonamental recollit en la declaracio universal dels drets humans, ratificada per Andorra dins de la seva constitucio, i el partit LIBERAL acaba de passarsela pel forro amb tota tranquilitat i naturalitat.

Aquest acte es digne d'un regim totalitari. Si senyors, ja no s'amaguen que aqui manen ells, que la tele es d'ells i que nomes hem de sentir les seves alabances i sobretot CAP CRITICA. Mutis i a la gabia !!! Aqui ningu pot felicitar als socialdemocrates o altres que els LIBERALS. I despres volen que Andorra surti de la llista dels paradisos fiscals ? Jo crec que amb aquest acte ens tindrien de ficar en la llista dels regims totalitaris contra els quals es fan boicots en altres llocs del mon i en els que els unics que tenen veu i vot son el LIDER MAXIM i els seus LLEPACULS. El partit LIBERAL ha mostrat la seva cara veritable altre vegada, la d'un PARTIT FASCISANT, la d'un partit que no admet ni dialeg ni crititca, la d'un partit en el que els seus membres es creuen els amos del pais, l'expolien i esclavitzen la seva populacio pel seu benefici i sobretot que NINGU DIGUI RES !

L'indignacio que em provoca aquest atemptat contra els drets fonamentals dels andorrans es inmens. I ho pitjor es que aixo nomes es la part visible del iceberg de la CENSURA LIBERAL i el control que exerceixen sobre els mitjans de communicacio. Aixi estem, aixi va el pais. Jo espero poder mantenir aqui aquest minim espai de llibertat que encara gaudim. Es una petita veu dins de la foscor i el silenci que es va instalant dins el pais, pero espero que es continui fent sentir i que li doneu mes i mes resso fins que es torni ensordidora pel poder fascista que ens esta ofegant. Deu meu, fins on poden arribar....