15.2.06

Estat de dret

Avui he decidit que quan anire a prendre el cafe per esmorzar cada mati a la granja o al bar, no pagare el 4% d'ISI sino que pagare el 2,8%. Si el proprietari del establiment em diu alguna cosa, doncs li dire que si el govern que es el que va fer la llei dels impostos indirectes, ara ha decidit que ell nomes pagaria el 2,8% jo no puc ser menys i fare la mateixa cosa. Perque el govern podria incomplir les lleis que ell mateix promulga i jo no ?

Si em protesta encara mes el proprietari li dire que he sentit dir al porno-ministre que igualment, si pagaven per moduls nomes estaven gravats al 2%. Aixi que encara que jo nomes li pagui el 2,8% d'ISI, ell hi fara un guany fiscal del 0,8%. Home, ja esta be d'acudits, a veure si es faran rics els empresaris d'aquest pais a costa dels pobres treballadors. I si te algun problema, que acudeixi al ministeri de finances que ja l'informaran.

Be, aixo depen del dia que hi vagi. Perque a lo millor si hi va un dilluns li diran una cosa, i si hi va el dimarts, li diran una altre, tot responen a la mateixa pregunta. I per cert, com se jo que el proprietari de la granja o el bar te el seu NRT ? No el te pas penjat als murs. A lo millor es un dels casi 40% que no ha anat a buscarlos, i per lo tant no pensa pagar el tribut. O potser es un dels 8 que ja han expedientat pero que no sabem qui son, ves que no atavalessim al personal. Aleshores potser m'han apujat massa el cafe o potser em fan pagar el que no debia.

Si encara te algo a dir, li dire que com que no vaig preveure que el cafe s'apuges d'un 4% en el meu pressupost de l'any passat, doncs que tampoc he dut els diners suficients per pagarlo. Amb tots aquest arguments, estic segur que no em podra dir res, i si encara per casualitat es queixa, li tinc reservat el que diu que ell nomes sap queixarse i que en ves d'un proprietari de granja s'assembla mes a un politic del PP o un periodista famos de la COPE, incendiari, mes que incendiari. Aixi ens va el pais amb gent que nomes es queixa !

Visca l'estat de dret, de dret de fer el que ens dongui la gana, gracies al govern liberal. Quin exemple que ens doneu !