9.2.06

Jocs de mans

Dema comencen els jocs olympics d'hivern de Tori, i el nostre cap ja hi ha marxat. Ell sera a la cerimonia d'obertura mentres aqui, al pais, els seus amics treballadors de la construccio i del transport de runes disfrutaran de les seves vacances. Perque ves, despres de tants mals de caps, crits, manifestacions silencioses, reunions, gabinets de crisi i altres, avui el govern ha vist la llum declarant que els abocadors provisionals que fins ara eren millores de finca esdevenent centres de transferencia, i que ja no caldra esperar fins el dia 15 sino que dilluns 13, ja estaran llestos. Es una mostra dels dots de prestidigitador del Cap, que desde que ha agafat el problema personalment ha aconseguit fer desapareixer en 2 dies, ho que ningu havia pogut fer en 2 anys.

Perque recordem una mica, ja fa 2 anys que es sabia que a finals del 2005 es tancava la frontera a la nostra runa, fins i tot, al novembre el ministre que es fa dir del medi ambient, ens havia promes que tots tranquils, que ja estaria llest a principis de gener. Pero ara si, va de debo, ens ho asseguren de govern. Amb un joc de mans, digne del Magic Andreu, i canviant el nom de les zones on s'abocaran les runes, tot s'ha arreglat. Que contents, que feliços, i tot aixo sense que tingui que anular el seu viatge a Tori el Cap, perque ja seria desgraciat que es perdes l'antorxat per culpa de una camionada anunciada pero que ara, segur que sera cancel.lada.

De la mateixa manera ahir es van arreglar miraculosament els problemes dels taxistes amb l'ISI. Una reunio amb en Forrest, que deu tenir poders hypnotics, va servir perque retiressin el recurs que havien posat a la batllia i per que sortissin lloant els dots dialogants del ministre amb el QI mes baix de la historia d'aquest pais. Ara estan disposats a menjarse el ISI, i perque el mentalista Mirapeix pugui complir les seves prediccions del IPC d'aquest any no es descarta que es convoquint a d'altres colectius per convercerlos que ho millor per ells es mengin el famos impost indirecte per molt que la llei digui una altre cosa.

Tambe vam tenir l'honor d'assistir ahir a un gran numero de desaparicio i de re-aparicio. Aixi el cos de bombers va desapareixer del ministeri del Tortell (tambe conegut per Coca) per reaparetre en el ministeri del Sheriff Cabanes. Pero durant el seu viatge en la dimensio desconeguda del canvi de ministeri, els bombers van perdre el seu cap que va ser transformat en un flamant director de departament, el Francesc Areny que fins ara s'ocupava del temps que feia al pais amb el Forrest, i que deu tenir una gran experiencia amb el cos de bombers pel nombre de cops que els deu haver cridat. Del antic cap, no se sap res, ja que fins que no li van demanar de pujar al escenari no sabia de que anava el numero.

I encara no acaba aqui, ja que avui en Flash (ho sento, jo continuo a escribir-ho aixi) s'ha tret 10000 Euros de la manega com si d'un conillet es tractes i ha salvat quan ja estava condemnada la mostra de teatre Jove. Be, jo aplaudeixo, com gran amant de la magia que soc, perque on n'hi havien 70000 per fer concerts a Kiev, segur que en quedaven 10000 per que la canalla del pais podes fer el seu teatre. Sort que ens havien dit que es tenien que retallar despeses i que aqui ja no es donarien els diners tan alegrement com ho feien aquells que manaven abans, que si be eren del mateix partit dels que hi han aran, no hi tenen res a veure, o aixo ens volen fer creure.

Fins ara no m'havia adonat que en realitat no son politics ho que tenim en el govern, sino que son una colla de mags, hypnotisadors i mentalistes. Perque ja se sap que en el mon de la magia, tot es il.lusio, tot son trucs per fer-nos creure que fan algo excepcional, quan en realitat nomes fan que enganyarnos.