12.6.06

Amo i senyor

L'amo i senyor del pais, el nostre estimat Cap de Govern, s'esplaia avui amb gust a la premsa. No es el sol, ja que el seu home de ma, el Pere Canturri, aquest clon andorra del gran politic popular Angel Acebes, tambe diu la seva en un article d'un nivell politic excepcional. Dona gust veure els liders del PPLA cridant al consens politic pel be del pais. Dona gust veure com proben de seduir els partits de l'Alternativa amb aquestes iniciatives tant encertades i atractives, insults inclosos.

El PPLA no ha parat en les ultimes setmanes de fer passos importants cap a la recerca del consens politic. Fixeu-vos, no van votar la proposta de llei de l'Alternativa per indemnitzar els que van contractar l'hepatitis C a l'hospital perque ja estaven ells redactant una llei molt mes general i aixi estalvien feina als consellers de l'oposicio. Amb menys feina, els consellers podran doncs assistir als coctels i a les recepcions organitzades pel mes famos representant del nostre pais a l'extranger, l'inigualable Flash. Perque fins ara, per molt que s'els inviti, els consellers de l'oposicio no van gaire sovint a probar l'exquisit xampany, pagat per tots els ciutadans, que ofereix casi quotidiament el nostre ministre.

I es que el consens amb el PPLA es bo, es ho millor pel pais i per la salut dels consellers de l'oposicio. Es molt millor per ells lloar l'accio del govern, en lloc de maltractar la seva salut criticant continuament els nostres infallibles i excel·lents ministres. Aixo es valid tambe per tots els que son tant negatius amb el govern i el partit que el suporta. Ilusos de nosaltres que no veiem la llum i persistim en criticarlos quan no s'ho mereixen. En realitat ens aniria molt millor si els hi besessim els peus i tirressim petals de rosa al seu pas, aclamant-los, i en especial l'amo i senyor, lider maxim e incuestionable, mestre del nostre pensament i director de les nostres vides. Aleluia, Aleluia !

Es veritat, s'ha de lloar ho que han fet els del PPLA en 12 anys de govern al pais. Ho podem veure tots, no hi han indigents o invalids pels carrers del pais gracies a les politiques socials efectives i nombroses. No hi han aturats, ni cues, ni problemes de parking. Els hotels son tots de 4 o 5 estrelles i els restaurants son tots gastronomics. Tothom viu be, feliç, sense cap necesitat que no estigui coberta. Quin exemple per la resta del mon ! Us ho dic, els del PPLA tindrien de dirigir el mon, i aixi extendrien la nostra felicitat a la resta del planeta que pateix les plagues exteses pels rojos crispadors i mentiders. Oh Albert Pintat, alabat sigui el teu nom, salvador de la patria i del nostre planeta. Crec que tindriem de començar a posar cartells gegants amb la seva foto, que deu tenir propietats miraculoses, a totes les cantonades del pais perque ens beneixi d'una prosperitat i una felicitat eternes.

He vist la llum, us ho asseguro, l'amo i senyor del pais m'ha il·luminat amb el seu intelecte superior insuperable. Crec en el Pintat salvador i en tots els seus apostols del PPLA, crec en la santitat de la seva paraula i l'eficacia de les seves accions. Si no hi creieu vosaltres, prepareu-vos perque us cauran a sobre tots els castigs del PPLA, us tractarant de tots els noms i us enviarant al infern dels rojos en les terres barbares. I ho pitjor de tot, no sereu mai invitats a degustar el xampany del Flash.